Welkom bij JUST4PETS
Hondenhotel & Uitlaatservice

OP VAKANTIE OF EEN DAGJE UIT......

Just4Pets is gespecialiseerd in de tijdelijke kleinschalige opvang van honden. Wij proberen zoveel als mogelijk een normale gezinssituatie na te bootsen.
Wanneer u op zoek bent naar professionele dagopvang of vakantieopvang voor uw hond(en), bent u bij Just4Pets aan het juiste adres.
Uw hond verblijft in een comfortabel binnenverblijf. Wilt u weten hoe die eruit zien? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.
Bij Just4Pets staat de liefde voor de hond voorop en hebben wij oog voor het welzijn van uw hond.

Regelmatig bewegen en contact met soortgenoten is uitermate belangrijk voor de fysieke- en geestelijke gezondheid van uw hond. De honden verblijven op ons grote geheel omheinde speelveld en er wordt regelmatig een wandeling met ze gemaakt. Door kennis, ervaring en inzicht weten wij een natuurlijke sfeer te creëren in de hondencrèche zodat de honden in goede harmonie met elkaar omgaan.

Recensies laten zien dat de honden die zeer regelmatig bij ons verblijven rustiger zijn in huis, beter luisteren en zich socialer opstellen naar andere honden.
Naast de genoemde hondenopvang behoort ook training en gedragstherapie tot de mogelijkheden bij ons. Wilt u daar meer informatie over neem dan contact met ons op.

EEN DAGJE OP DE VAKANTIEOPVANG VOOR HONDEN.

Tijdens de vakantieopvang heeft elke hond plezier. Voor de honden kan er de gehele dag met soortgenootjes worden gespeeld en zijn er voldoende speeltjes aanwezig. Daarnaast brengen we elke dag een bezoekje aan het gigantische speelveld voor honden waar ze naar hartenlust kunnen, rennen en ravotten met elkaar. Gedurende de dag zorgen we voor een optimale balans tussen activiteiten en rustmomenten, persoonlijke aandacht en hoogwaardige voeding.

U HOEFT NIETS MEE TE NEMEN.

Wanneer u uw huisdier bij ons brengt hoeft u enkel een ingevuld inentingboekje mee te nemen. Wij zorgen voor de rest.
Zo kunnen onze gasten genieten van schone hokken, manden en dekens.
De honden die overnachten krijgen 2x per dag vers vlees, voor de honden die geen vlees lusten hebben wij een goede brok. Tussendoor worden ze regelmatig verwend met een natuurlijke snack. Al onze gasten kunnen genieten van professioneel medisch toezicht.
Dit wordt verzorgd door een lokale dierenarts waarmee wij een prettige samenwerking hebben. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening?
We staan u graag te woord via telefoon of per e-mail. Zie ook contact

ENTINGEN

Honden moeten zijn ingeent tegen parvo, hondeziekte en kennelhoest (max. 1 jaar oud). Voor deze entingen (grote cocktail) geldt dat deze niet mogen zijn toegediend korter dan drie weken voor de eerste pensiondag. Wanneer de entingen niet in orde zijn, wordt uw huisdier niet toegelaten. Op de eerste pensiondag dient u het entingenboekje mee te brengen. Vanzelfsprekend dient uw hond vrij te zijn van ongedierte. Wij verzoeken u hiervoor eventeel druppels of vlooienband toe te passen.

EXTRA SERVICE

U kunt er ook voor kiezen het verblijf van uw hond(en) uit te breiden met een eventuele wasbeurt, borstelbeurt, oren schoonmaken of nagels knippen.

Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. U kunt natuurlijk ook ons reserveringsformulier gebruiken.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over de beschikbaarheid.
Tel 013-8893577 of +31 6 15 22 31 64

Contact

Nelleke Soudant
Just4Pets
Burgemeester Ter Veerstraat 12
5066 GL Moergestel